Service roti & more

Service Roti jantenoi.ro  este dotat cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt pentru tine.

Umflare cu azot 
Service-ul nostru este dotat cu generator de azot pentru umflarea anvelopelor.
Avantajele folosirii azotului in loc de aer:
– prelungeste viata cauciucului
– micsoreaza riscul exploziilor
– verificarea presiunii se face la intervale mai mari
– presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta, ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
– incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
– este mai stabil la variatile de temperatura
– este foarte indicat pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat

– mentine mereu temperatura constanta in anvelope indiferent de conditiile meteo.

Echilibrari dinamice
Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor eviti aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze.
La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor.
In service-ul jantenoi.ro, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

Indreptari jante 
In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Folosirea acestei roti in continuare va conduce in mod cert la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.
Semnele acestui fenomen sunt aceleasi de mai sus. La fel, te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor.

Montari – demontari 

Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale.

Incarcari freon

De ce sa ne alegi?

In afara de pretul cel mai mic ? Pentru ca oferim servicii complete, de calitate si cu echipament de ultima generatie.

Pentru serviciul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi si cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.

Succesiv, se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza procesul de incarcare freon cu cantitatea de freon auto si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte. Dupa verificarea si incarcarea freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC. Interventia de incarcare freon auto este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC (radiator, conducte, compresor, etc.).

Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul. Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior
in timpul verii, el permitand de asemenea dezaburirea rapida a geamurilor in timpul iernii, dar si incalzirea mult mai rapida a motorului pe ger..

Aparatul folosit in service-ul nostru de incarcare freon este de productie italiana, este cel mai complex aparat profesional de incarcare freon auto. Este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat. Multe autovehicule de generatie noua sunt echipate cu un sistem de climatizare care foloseste compresoare electronice care permit un control mai bun al sistemului de climatizare al masinii in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

Iata care sunt etapele pe care le vom face asupra masinii dvs. in vederea incarcarii cu freon:

1. Cuplarea aparatului la sistemul de climatizare al masinii dvs.
2. Selectarea marcii, modelului, anului de fabricatie al masinii dvs. din baza de date a aparatului de incarcare freon.
3. Prima operatiune efectuata de aparatul nostru de incarcare freon auto este aceea de a identifica prezenta freonului si uleiului din instalatia de climatizare.
4. Se trece apoi la extragerea freonului si uleiului din sistemul de climatizare. Odata cu aceasta operatiune, se indeparteaza si umiditatea din sistemul de aer conditionat precum si a impuritatilor depuse de-a lungul timpului si continute de uleiul din instalatie, care este depozitat
intr-un recipient special.
5. Dupa procesul de vidare a instalatiei AC se trece la incarcare freon auto R134a, in cantitatea specifica marcii si modelului masinii dvs.
6. In aceleasi timp, se face si umplerea automata cu ulei in cantitatea necesara, asa cum recomanda producatorul masinii.
8. Dupa verificare si incarcare freon a instalatiei de climatizare a masinii dvs,aparatul va incepe efectuarea testelor de functionare, prin verificarea parametrilor sistemului de climatizare.

SFATUL NOSTRU! Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si va evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta intretinere prin folosirea periodica permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Promotia este valabila doar cu programare la nr 0747698821

Program: Luni – Vineri: 09.00 – 18:00

Sambata : 09:00 – 14:00

Duminica : inchis